English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

На ФМВ проведено ряд онлайн-зустрічей з викладачами та студентами

На ФМВ проведено ряд онлайн-зустрічей з викладачами та студентами

15-17 березня 2022 року в онлайн-режимі декан Факультету міжнародних відносин  Юрій Волошин провів ряд зустрічей з викладачами, старостами всіх курсів та студентами 4 курсу усіх спеціальностей  факультету. У зустрічах також взяли участь заступники декана та завідувачі кафедр.

Під час зустрічей обговорили питання навчального процесу, що має відбуватись відповідно до графіка навчального процесу з урахуванням умов воєнного стану та індивідуальним визначенням обставин для здобувачів вищої освіти, які перебувають в умовах окупації, тимчасово переміщені до інших регіонів України або виїхали закордон.

Студентам розповіли про порядок подання та захисту курсових та дипломних проєктів. Здобувачі вищої освіти відповідно до графіка навчального процесу у асинхронному режимі пишуть курсові і дипломні роботи,  однак якщо хтось з них  не має змоги навчатись – йому надають індивідуальний графік або академічну відпустку.  Захист дипломних робіт та написання кваліфікаційних іспитів відбудеться дистанційно.

Залишити відповідь