English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Проведено засідання старостату Факультету міжнародних відносин

Проведено засідання старостату Факультету міжнародних відносин

Початок нового навчального року та  організацію освітнього процесу в умовах воєнного стану обговорив декан Факультету міжнародних відносин Юрій Волошин під час онлайн-зустрічі зі старостами всіх курсів спеціальностей  факультету.

Декан Юрій Волошин зазначив, що факультет готовий розпочати освітній процес з 22 серпня 2022 року у дистанційному форматі. Закінчення семестру та проведення семестрових і підсумкових атестацій відбудеться до 30 листопада 2022 року. Декан зауважив, що навчальне навантаження буде виконано у повному обсязі та наголосив на необхідності сумлінного та вчасного виконання навчального плану.

Під час онлайн-засідання обговорені питання щодо порядку проведення екзаменаційної сесії, захисту дипломних проєктів, терміни перездачі академічних заборгованостей та можливість оформлення індивідуального графіка навчання та академічної відпустки. Старостам груп розповіли про академічну мобільність та можливості проходження стажувань у міжнародних організаціях, що є стейкхолдерами факультету, зокрема, про стажування в офісі Європейської організації публічного права (Греція, м. Афіни).

Залишити відповідь