English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Німецько-український семінар «Відкритість і законність державного управління»

Німецько-український семінар «Відкритість і законність державного управління»

На базі Факультету міжнародних відносин відбувся німецько-український семінар «Відкритість і законність державного управління», участь в якому взяли викладачі та студенти факультету. Організатори – Німецько-українська школа публічного управління та ГО «Українсько-німецький правознавчий діалог». Модератор заходу – керівниця науково-дослідної лабораторії ФМВ «Центр німецького права» Олена Шаблій.
Українські та німецькі правники розглянули європейське законодавство про адміністративну процедуру та його роль в громадянському суспільстві; реформування українського законодавства про адміністративну процедуру та актуальні проблеми і перспективи вдосконалення адміністративного законодавства в умовах коронавірусної кризи.
Учасники заходу обговорили європейські стандарти законодавства та якість законодавства в Україні; законодавче регулювання захисту прав громадян у сфері державного управління; межі судового контролю щодо дискреційних адміністративних актів; електронне управління процедурою розгляду адміністративних справ в Україні в умовах пандемії COVID-19 та багато інших цікавих питань.

Залишити відповідь