English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

На ФМВ відбулась зустріч з юристом-міжнародником, державним та громадським діячем Ігорем Шевченком

На ФМВ відбулась зустріч з юристом-міжнародником, державним та громадським діячем Ігорем Шевченком

Юрист-міжнародник, державний та громадський діяч, директор Інституту державної ефективності Ігор Шевченко зустрівся зі студентами  всіх спеціальностей та викладачами Факультету міжнародних відносин.

Спікер розповів про специфіку роботи у міжнародних компаніях, наголосивши на необхідності вивчення іноземних мов, покращення усної та письмової комунікації.

Ігор Шевченко зауважив, що роботодавці цінують не тільки успішність у навчанні, а й амбіційність та лідерський потенціал. Також він розповів про важливість знань історії, що допоможе в публічній діяльності та дипломатії.

Ігор Шевченко відповів на численні питання студентів, поділився власними враженнями від досвіду навчання за кордоном та згадав моменти праці з людьми, що надихнули його на активну громадську діяльність.

Він порадив студентам проявляти в собі лідерські якості та поділився таким кредо: «Не будьте надто критичними до себе. Пробуйте, стукайте в усі двері!»

Ігор Анатолійович Шевченко – юрист-міжнародник; експерт з державного управління; директор Інституту державної ефективності; засновник проєкту «Антикорупційний Фронт», засновник та керуючий партнер юридичної фірми «Астерс»; Міністр екології та природних ресурсів України (2014-2015); перший від України член Форуму молодих лідерів світу при Всесвітньому економічному форумі в Давосі; голова Піклувальної ради Першого добровольчого мобільного шпиталю (ПДМШ) ім. Пирогова.

Залишити відповідь