English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Запрошуємо на онлайн-зустріч з радницею з питань комунікації прем’єр-міністра Республіки Молдова Єлизаветою Брагуцею

Запрошуємо на онлайн-зустріч з  радницею з питань комунікації прем’єр-міністра Республіки Молдова Єлизаветою Брагуцею

Факультет міжнародних відносин запрошує на онлайн-зустріч з радницею з питань комунікації в команді прем’єр-міністра Республіки Молдова Єлизаветою Брагуцею, що відбудеться 12 березня 2024 року о 15:00 за посиланням: https://us02web.zoom.us/j/5131986079?pwd=KzRIYk5FbVI3UTgwczFETi9YNmJkUT09

Під час зустрічі спікерка розповість про Республіку Молдова у період російсько-української війни, майбутній розвиток молдово-українських відносин у перспективі інтеграції до ЄС. Також поділиться думками про можливості та перспективи молодих спеціалістів у сфері міжнародних відносин.

Зустріч проходитиме в багатомовному режимі. Спікерка відповідатиме на питання англійською. Для тих, кому буде складно ставити запитання англійською, буде доступна функція україно-румунського перекладу.

Єлизавета Брагуца – радниця з питань комунікації у команді прем’єр-міністра Республіки Молдова. До цього часу пані Єлизавета працювала на посадах радника депутата Європарламенту та консультанта з питань комунікації в команді Президента Молдови.

Залишити відповідь