English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Залучення міжнародної корпорації PwC до реалізації дуальної освіти

Залучення міжнародної корпорації PwC до реалізації дуальної освіти

Відбулася робоча зустріч адміністрації Факультету міжнародних відносин з представниками глобальної мережі компаній PwC (ТОВ «ПрайсуотерхаусКуперс», Нідерланди), що спеціалізується на аудиторських, податкових, юридичних та консалтингових послугах по всьому світу.

Сторони обговорили специфіку впровадження дуальної форми навчання, питання обміну інформацією щодо актуальних потреб і пропозицій ринку праці, особливості співпраці щодо спільного внеску у розвиток освіти та науки України, можливості практично-професійного розвитку фахівців.

На засадах партнерства планується проведення низки спільних освітніх заходів («круглих столів», семінарів, ворк-шопів, кейсів, тренінгів тощо), проходження усіх видів практик, організація екскурсій та профорієнтаційних зустрічей зі студентами. Крім того, передбачається введення нових вибіркових практикоорієнтованих навчальних дисциплін з урахуванням реальних потреб міжнародного бізнесу.

PwC Україна присутня на вітчизняному ринку з 1993 року та є учасницею міжнародної мережі фірм PwC, де у 156 країнах працює понад 295 000 фахівців. То ж у студентів з’явилася можливість попрацювати з фахівцями компанії та набути практичні навички особливостей законодавства і бізнес-середовища різних країн, вивчення тенденцій розвитку бізнесу, оцінювання його потенціалу, впровадження довгострокових стратегій та бізнес-рішень, використовуючи потенціал міжнародної мережі.

Залишити відповідь