English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Декан ФМВ розвиває міжнародну співпрацю з дипломатичними академіями

Декан ФМВ розвиває міжнародну співпрацю з дипломатичними академіями

Декан Факультету міжнародних відносин Юрій Волошин взяв участь у міжнародному дипломатичному колоквіумі з розбудови потенціалу дипломатичних академій в Азербайджанській дипломатичній академії (Баку, Азербайджан). Організатори – Дипломатична академія України імені Геннадія Удовенка при МЗС, Естонська школа дипломатії та Азербайджанська дипломатична академія.
До форуму долучилися учасники з Азербайджану, Грузії, Молдови, Румунії, Болгарії, Туреччини та України. Головна мета колоквіуму – об’єднання керівників закладів, що здійснюють навчання у дипломатичній сфері, дослідників у сфері міжнародних відносин, дипломатів для обговорення сучасних міжнародних тенденцій та їхній вплив на професійну підготовку у сфері дипломатії й відповідних дослідницьких програм.
Під час зустрічі з ректором-засновником Азербайджанської дипломатичної академії Хафізом Пашаєвим Юрій Волошин обговорив пріоритетні напрями співробітництва між навчальними закладами, зокрема, можливості розробки спільних навчальних програм. Сторони домовились про проведення спільних наукових конференцій та про стажування студентів та викладачів обох університетів.
Також декан ФМВ домовився про поглиблення співробітництва с Естонською школою дипломатії та Інститутом дипломатії Республіки Молдова.

Залишити відповідь