English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Відбулася робоча зустріч декана факультету міжнародних відносин НАУ з Головою правління культурного центру «Сяйво»

Відбулася робоча зустріч декана факультету міжнародних відносин НАУ з Головою правління культурного центру «Сяйво»

Відбулася робоча зустріч декана факультету міжнародних відносин НАУ професора Юрія Волошина з Головою правління Міжнародного культурного центру «Сяйво» професором Володимиром Сергійчуком.
Міжнародний культурний центр «Сяйво» сприяє зближенню України зі світом, шляхом організації різноманітних заходів у сфері культури, мистецтва та освіти.
У заході взяли участь відповідальний за зв’язки з громадськістю Міжнародного культурного центру «Сяйво» Серкан Огузхан, заступник декана ФМВ Ірина Лесь та завідувачка навчально-наукової лабораторії «Інформаційний центр ЄС» Марина Головатенко.
У ході зустрічі було обговорено робочий проект меморандуму про співпрацю між навчальною установою та культурним центром.
Серед основних напрямів співпраці: сприяння підвищенню якості підготовки студентів міжнародників та актуалізації набутих знань на практиці, обмін науковцями, експертами у сферах, що становлять спільний інтерес; проведення майстер-класів, реалізація спільних проектів; організація зустрічей, заходів та семінарів; участь студентів факультету у просвітницьких та навчально-наукових заходах, що проводитиме Міжнародний культурний центр «Сяйво» та інш.

Залишити відповідь