English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Британська журналістка провела майстер-клас для студентів ФМВ

Британська журналістка провела майстер-клас для студентів ФМВ

Британська журналістка видань «The Telegraph» та «The Guardian», тележурналістка каналу ITN, фуд-блогерка Фелісіті Спектор провела майстер-клас для студентів ФМВ.

Спікерка поділилася своїм досвідом та порадами щодо дотримання журналістської етики та об’єктивності у роботі. Вона зазначила, що варто уникати суб’єктності у своїх матеріалах і не висловлювати власну думку з приводу будь-якої новини, адже це порушуватиме стандарти роботи у сфері журналістики.

Фелісіті Спектор порадила працювати максимально об’єктивно і висвітлювати ситуацію обов’язково з двох сторін, приділивши їм однакову кількість уваги. Такі прийоми допоможуть працювати на рівні високого професіоналізму.

Вона розповіла про важливі кейси в журналістиці при висвітленні подій, вміння поєднувати роботу та хобі, поділилась власним досвідом роботи в британських ЗМІ, як працювати журналісту у соціальних мережах та розкрила секрети набору підписників в інстаграмі.

Американська гостя зізналась, що зараз вона готує книгу про українську кухню. Унікальна збірка, яка буде містити не лише рецепти, а інтерв’ю та історичні факти, в тому числі про російсько-українську війну та його взаємозв’язок з українською кухнею.

Фелісіті Спектор також відповіла на численні запитання студентів, що, зокрема, стосувались її улюблених українських страв, діяльності медіа в сучасному світі та майбутнього соціальних мереж.

Залишити відповідь