English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Активізовано співпрацю ФМВ з університетом Португалії

Активізовано співпрацю ФМВ з університетом Португалії

Декан Факультету міжнародних відносин Юрій Волошин провів онлайн-зустріч з деканом Політехнічного інституту в місті Лейрія Педро Морусу.  Зустріч відбулась в рамках підписаної Угоди про співробітництво в галузі науки і освіти між Національним авіаційним університетом і Політехнічним інститутом міста Лейрія.

Декан ФМВ Юрій Волошин заявив, що факультет завжди готовий до співпраці задля налагодження успішного освітнього процесу та  інтеграції в глобальний освітній і науково-дослідний простір. Він зазначив, що одна студентка факультету вже направляється на навчання в університет Португалії в рамках підписаної угоди та закликав збільшувати співробітництво між університетами.

Сторони обговорили подальші напрями співпраці щодо можливості отримання подвійних дипломів, підготовки в ФМВ португальських студентів за освітніми і науковими рівнями «бакалавр» і «магістр». Також говорили про підвищення кваліфікації викладачів та можливості стажування студентів, зокрема, й у форматі літніх таборів у Португалії.

За результатами зустрічі сторони домовились про посилення співпраці між Національним авіаційним університетом та Політехнічним інститутом в місті Лейрія, зокрема, щодо розробки спільних навчальних програм для підготовки майбутніх фахівців з міжнародного права, міжнародного бізнесу та міжнародних відносин. Погоджено співробітництво щодо організації та участі у наукових конференціях, симпозіумах, проведення спільних тренінгів, майстер-класів, вебінарів, семінарів тощо. Також заплановано запровадження вивчення португальської мови як другої іноземної на факультеті.

Залишити відповідь