English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Творче об’єднання студентів та аспірантів ФМВ спільно з ТОСА ФЛСК НАУ організували фестиваль короткометражного кіно «Поза межами»

Творче об’єднання студентів та аспірантів ФМВ спільно з ТОСА ФЛСК НАУ організували фестиваль короткометражного кіно «Поза межами»

У рамках кінофестивалю на розгляд журі було представлено 8 фільмів, три з яких підготували студенти Факультету міжнародних відносин.
Фільм «Покидаючи задзеркалля» Ростислава Буша представляє драматичну історію дівчини -актриси на ім’я Аліса. У фільмі знімалися: Поліна Трущенкова (краща жіноча роль), Ольга Цвіркун, Олександр Левченко, Ростислав Буша (краща чоловіча роль другого плану) та Валерій Завальнюк.
Стрічка «Безсмертний спогад», режисерки та сценаристки Софії Калініної зображає нещасне кохання та драматичні події жіночої помсти. У фільмі знімалися: Дарина Підгорецька, Максим Кушнір, Вікторія Казакова та Євген Цуканов.
Детективна стрічка «Погляд» Анастасії Лич та Олександра Левченко приголомшує своєю реалістичністю та акторською грою. У фільмі знімалися: Олександр Андрєєв (краща чоловіча роль), Анастасія Лич, Олександр Левченко, Дарина Підгорецька (краща жіноча роль другого плану), Богдан Патланенко та Максим Кушнір.
Фестиваль показав, що студенти Факультету міжнародних відносин надзвичайно талановиті.
Вітаємо колег із дебютом та з нетерпінням чекаємо на нові стрічки.

Залишити відповідь