English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Студентське наукове товариство ФМВ розповіло про можливості академічної мобільності

Студентське наукове товариство ФМВ розповіло про можливості академічної мобільності

На Факультеті міжнародних відносин відбулась онлайн-зустріч студентів, присвячена навчанню за програмами академічної мобільності. Захід був ініційований Студентським науковим товариством факультету.

Зі здобувачами, які хотіли б потрапити на навчання до закордонних університетів, зустрілись студенти ФМВ, які вже завершили, а також ще продовжують своє закордонне навчання за програмами академічної мобільності Erasmus+.

Захід був покликаний дати безпосередні пояснення щодо всіх етапів проходження закордонного навчання. До обговорення долучився заступник декана з адміністративно-організаційної роботи Олександр Бушок, який відповідає за координацію проєктів з академічної мобільності на факультеті.

Учасниці Студентського наукового товариства ФМВ Катаріна Шаргородська та Каріна Петришина презентували відеорозповідь про своє навчання на Факультеті права і адміністрації Гданського університету за освітньою програмою «Міжнародне право». До розмови долучились і учасниці даної програми академічної мобільності попередніх семестрів: Наталія Калашнікова, Єлизавета Ясінська та Олександра Боднар, які поділились своїми спогадами про навчання у Республіці Польща.

Учасники заходу обговорили низку питань щодо особливостей навчальних програм та відмінностей в організації навчального процесу, можливостей для навчання і відпочинку, також змогли дізнатись про особливості процесу подання заяв для участі у програмах академічної мобільності здобувачів вищої освіти.

Можливості використання програм академічної мобільності студентами Факультету міжнародних відносин, забезпечені тісною співпрацею з закордонними партнерами та постійною роботою керівництва факультету на чолі з деканом Юрієм Волошиним щодо розширення напрямів цієї співпраці.

 

Залишити відповідь