English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

На ФМВ проведено навчальне заняття «Захист цифрових кордонів: кібергігієна в глобальній економіці»

На ФМВ проведено навчальне заняття «Захист цифрових кордонів: кібергігієна в глобальній економіці»

Керівник відділу тестування та контролю якості компанії Spin.ai Дмитро Миронченко провів семінар-тренінг «Захист цифрових кордонів: кібергігієна в глобальній економіці» для студентів Факультету міжнародних відносин. Дмитро Миронченко поділився досвідом застосування штучного інтелекту в роботі, розповів про переваги та недоліки його використання. Крім того, студенти отримали корисні поради щодо правил безпеки в інтернеті, користування гаджетами, на яких носіях краще зберігати дані, про захист даних у великих компаніях.і

Під час тренінгу студенти розглядали реальні кейси про кібератаки на транснаціональні корпорації, а також про міжнародний кібертероризм і шляхи його запобігання. Аналізували світовий досвід розвитку сфери послуг інформаційних технологій, особливості співпраці та допомогу країн ЄС і США у створенні умов ефективного функціонування ІТ-індустрії України.

Тематика кібертероризму та протидії кіберзлочинності в міжнародному бізнесі викликала широку зацікавленість серед слухачів. Дискусійними виявилися питання запобігання хакерським атакам компаніями різних країн, а також масштабування кібератак і збільшення прибутків компаній.

Залишити відповідь