English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Студентка ФМВ – фіналістка Міжнародної студентської олімпіади з геополітики

Студентка ФМВ – фіналістка Міжнародної студентської олімпіади з геополітики

Студентка спеціальності 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» Факультету міжнародних відносин Ірина Ласкіна стала фіналісткою Міжнародної студентської олімпіади з геополітики у Республіці Польща.
Цього року на Міжнародній студентській олімпіаді з геополітики, організованій Польським Геополітичним товариством, було зареєстровано 78 учасників з 14 країн світу. Під час 9 етапів олімпіади роботи учасників оцінювало незалежне міжнародне журі в процесі подвійного анонімного рецензування.
Метою олімпіади є виявлення найкращих та найбільш амбітних студентів у галузі геополітики та надати можливість інтеграції, обговорення та ознайомлення з науковцями та іншими кращими студентами провідних університетів світу.
Заключним, дев’ятим, етапом була – геоекономічна гра. Окрім забезпечення процвітання та безпеки свого політичного утворення, учасникам довелося змагатися у сферах демографічного розвитку, розвитку індустріалізації, розвитку інфраструктури та розвитку ВВП в реаліях заморських колоній великих держав XIX століття.
Ірина Ласкіна, під науковим керівництвом професора кафедри міжнародних відносин, інформації та регіональних студій Сергія Трояна, успішно пройшла всі випробування та разом з іншими переможцями поїде до Гданська, де й візьме участь у фінальному конкурсі.
Вітаємо студентку Ірину Ласкіну та професора Сергія Трояна й бажаємо перемоги!

Залишити відповідь