English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Розпочато співпрацю з Київською школою державного управління ім. Сергія Нижного

Розпочато співпрацю з Київською школою державного управління ім. Сергія Нижного

Експертка з питань соціального маркетингу, директорка Київської школи державного управління ім. Сергія Нижного Анна Міщенко відвідала Національний авіаційний університет.

В.о. ректора Володимир Шульга провів зустріч з директоркою Київської школи державного управління ім. Сергія Нижного Анна Міщенко. До обговорень приєднався декан Факультету міжнародних відносин Юрій Волошин.

Сторони обговорили напрями співпраці, зокрема, щодо спільних наукових проєктів, організації освітньо-наукових заходів та викладацьких програм. За результатами зустрічі керівники навчальних закладів підписали Меморандум про співробітництво.

Також Анна Міщенко провела майстер-клас для студентів Факультету міжнародних відносин.Спікерка розповіла про важливість постійного саморозвитку, необхідність заявляти про себе та активно використовувати нові інформаційні ресурси для отримання знань. Експертка з питань соціального маркетингу зауважила, що головними характеристиками професіоналізму є скромність, вдячність та амбіційність.

Директорка Київської школи державного управління ім. Сергія Нижного відповіла на численні питання студентів та розповіла про моменти, які надихнули її на активну роботу в державному секторі.

 

Залишити відповідь