English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Студентка ФМВ – срібна призерка Міжнародного конкурсу комп’ютерних проєктів «INFOMATRIX – 2021»

Студентка ФМВ – срібна призерка Міжнародного конкурсу комп’ютерних проєктів «INFOMATRIX – 2021»

Студентка кафедри журналістики Факультету міжнародних відносин Маргарита Кривда здобула срібну медаль у фіналі Міжнародного конкурсу комп’ютерних проєктів «INFOMATRIX – 2021» у номінації Computer Art зі своїм проєктом «Sincerity» (керівник проєкту – Олег  Пустовойт).

У фіналі, який відбувся онлайн в Мексиці, взяли участь конкурсанти з 10 країн світу. Команда України, яку представляли 15 проєктів від 18 учнів шкіл та університетів, здобула 1 платинову, 4 золоті, 5 срібних і 5 бронзових медалей.

Учасники змагалися в номінаціях: програмування; апаратні пристрої; комп’ютерне мистецтво та короткометражний фільм. Журі оцінювало не тільки якість виконання робіт, а й вміння їх презентувати англійською мовою.

Проєкт «Sincerity» Маргарити Кривди – це анімація, що розповідає про історію кохання через спогади дівчини та є візуалізацією вірша “Недумано, негадано…” Ліни Костенко. У своїй відеопрезентації Маргарита розповіла про ідею створення анімації, розказала про програми, якими користувалась, та показала етапи роботи над проєктом. Роботу студентки можна переглянути за посиланням https://www.youtube.com/watch?v=HqHvsAYsbwo

Вітаємо нашу студентку Маргариту Кривду та бажаємо подальших перемог!

Залишити відповідь