English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Подяка студентам Факультету міжнародних відносин НАУ від Київського національного академічного театру оперети

Подяка студентам Факультету міжнародних відносин НАУ від Київського національного академічного театру оперети

Щороку 27 березня відзначається Всесвітній день театру. Театр, як і мистецтво загалом, є складовою культурної дипломатії. У студентів англомовного навчально-наукового гуртка під керівництвом викладача кафедри іноземних мов Ірини Сандовенко склалася гарна традиція співпраці з Національною оперетою України. Студенти Факультету міжнародних відносин щороку мали можливість дізнатися більше про перлини української та світової музики, та, водночас перевірити на практиці знання та компетенції, здобуті під час аудиторних занять з англійської мови, працюючи перекладачами-волонтерами на міжнародних фестивалях, організованих Київським національним академічним театром оперети.
Обмеження, викликані пандемію короновірусної хвороби, змінили форму навчання в університетах у всьому світі, але бажання студентів підтримувати міжкультурний діалог та бути активними учасниками публічної дипломатії залишається незмінним. Студенти гуртка підтримали своїми голосами проект Національної оперети України «SPACE Lovers», який увійшов до шорт-листа балетних постановок міжнародної організації «Fedora». Український театр на рівних змагався з постановками провідних театрів з Великої Британії, Франції, Італії та Швеції.
За активну участь студентського гуртка та його керівника Ірина Сандовенко у театральних заходах, на адресу факультету надійшов лист-подяка від генерального директора – художнього керівника Київського національного академічного театру оперети Богдана Струтинського.

Залишити відповідь