English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Студенти ФМВ відвідали Будинок Уряду

Студенти ФМВ відвідали Будинок Уряду

Студенти спеціальності «Міжнародні економічні відносини» з доцентом кафедри міжнародних економічних відносин і бізнесу Мариною Ричкою відвідали Будинок Уряду.

Під час пізнавальної екскурсії учасники пройшли коридорами державної установи, посиділи за столом прем’єр-міністра та у залі засідань Кабінету Міністрів України.

Візит до Музею історії урядів України є частиною екскурсійного маршруту. Експозиція Музею розповідає про діяльність урядів, що діяли на території сучасної України від 1917 року до наших днів. У музеї представлені оригінальні матеріали, пов‘язані з діяльністю колишніх керівників урядів, зокрема, документи, нагороди, фотознімки, відтворений інтер‘єр робочого кабінету Голови Ради Міністрів УРСР. Відвідувачі можуть ознайомитися з технічними засобами, якими користувалися співробітники урядового апарату, експозицією подарунків, одержаних керівниками та членами урядів України як подарунки державі.

Маємо надію, що подібні заходи надихають наших студентів гарно навчатися та у майбутньому долучатися до державних справ для розвитку нашої країни. Сподіваємось, що наші студенти поповнять скарбничку цього музею вже своїми власними здобутками.

Залишити відповідь