English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Зустріч студентів ФМВ з директором Дипломатичної академії України імені Г. Удовенка 

Зустріч студентів ФМВ з директором Дипломатичної академії України імені Г. Удовенка 

На запрошення декана Факультету міжнародних відносин Юрія Волошина привітати студентів з початком нового навчального року завітав  директор Дипломатичної академії України імені Г.Удовенка при Міністерстві закордонних справ Геннадій Надоленко.
Під час зустрічі Геннадій  Надоленко наголосив на важливості професійної підготовки фахівців-міжнародників, сучасної вимоги ринку праці – необхідності вільного володіння іноземними мовами поряд з фаховими компетентностями, навчання протягом життя як атрибуту кар’єрного зростання.
Магістри освітніх програм факультету мали змогу отримати відповіді на такі важливі для них питання, як особливості проходження стажування і виробничої практики в Дипломатичній академії України імені Геннадія Удовенка при Міністерстві закордонних справ, перспективи подальшого працевлаштування тощо.
Декан факультету Юрій Волошин наголосив на активності магістрів в науковій діяльності, участі в міжнародних науково-практичних конференціях, конкурсах, опублікуванні результатів досліджень в наукових фахових виданнях.
Захід вийшов цікавим та продуктивним, а студенти отримали нову порцію мотивації до навчання та саморозвитку.

Залишити відповідь