English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Студенти ФМВ – волонтери на міжнародному саміті

Студенти ФМВ – волонтери на міжнародному саміті

Студенти Факультету міжнародних відносин стали волонтерами на Україно-Ізраїльському Інноваційному Саміті. Захід присвячений 30-річчю дружби та розкриттю інноваційних перспектив співпраці між Україною та Ізраїлем.
Присутніми на саміті були провідні українські політики, громадські діячі, журналісти, діячі культури. Подія відбулася за підтримки Посольств Держави Ізраїль в Україні та України в Ізраїлі.
Студенти взяли активну участь в проведенні заходу, допомагали в організації та врученні нагород «ТОП-30 творців ізраїльсько-українських змін» — видатних ізраїльтян та українців, які зробили вагомий внесок у розвиток співпраці та партнерства між країнами.
Завдяки такій можливості, студенти отримали неоціненний досвід роботи в масштабному проєкті, познайомилися з відомими людьми, навчилися вибудовувати комунікації та стали частиною волонтерської команди.
Дякуємо організаторам саміту за прекрасну можливість для студентів проявити себе та отримати корисні практичні навички для подальшої їх реалізації у своїх професіях.

Залишити відповідь