English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Декан ФМВ Юрій Волошин взяв участь у засіданні Науково-консультативної ради Конституційного Суду України

Декан ФМВ Юрій Волошин взяв участь у засіданні Науково-консультативної ради Конституційного Суду України

Декан Факультету міжнародних відносин Юрій Волошин взяв участь у засіданні Науково- консультативної ради Конституційного Суду України. Серед учасників заходу – судді Конституційного Суду, судді КСУ у відставці, члени Науково-консультативної ради (НКР), а також працівники Секретаріату Суду.

Основну увагу на засіданні було приділено організаційним питанням діяльності НКР, а також формам і форматам співробітництва її членів і суддів Суду в процесі підготовки наукових висновків. Учасники обговорили діяльність Науково-консультативної ради, що має сприяти підвищенню якості й обґрунтованості рішень та висновків Конституційного Суду України, а також забезпечити конституційні цінності та принципи в рішеннях Суду.

Декана Факультету міжнародних відносин Юрія Волошина включено до складу Науково-консультативної ради Конституційного Суду України згідно з Постановою Конституційного суду України від 9 квітня 2019 року на підставі статей 39, 41, 83 Закону України “Про Конституційний Суд України” та відповідно до підпункту 5 пункту 4 параграфу 27 Регламенту Конституційного Суду України.

Залишити відповідь