English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Декан ФМВ взяв участь у засіданні Ради директорів Європейської організації публічного права

Декан ФМВ взяв участь у засіданні Ради директорів Європейської організації публічного права

Декан Факультету міжнародних відносин Юрій Волошин у складі делегації від України взяв участь у засіданні Ради директорів Європейської організації публічного права (EPLО) та щорічному З’їзді Європейської групи публічного права, що відбулись з 9 по 11 вересня 2021 року у м. Афіни (Греція).

На засіданні обговорювалися досягнення EPLО за рік та поточні питання діяльності Організації. Цьогорічний З’їзд Європейської групи публічного права був присвячений державі як гаранту забезпечення прав людини в умовах надзвичайних ситуацій.

У засіданні Ради директорів та з’їзді взяли участь науковці, політики, юристи, державні діячі з різних країн світу, які обмінялися досвідом та пропозиціями, серед іншого, щодо протидії урядів пандемії COVID-19.

В ході робочих зустрічей професор Юрій Волошин та Президент EPLО Спиридон Флогаїтіс домовилися про зміцнення співпраці та нові напрямки взаємодії, зокрема щодо відкриття офіційного Представництва Організації на Факультеті та стипендій на навчання студентів у Європейській школі права та управління і їх стажування в офісі Європейської організації публічного права.

 

Залишити відповідь