English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Декана ФМВ Юрія Волошина включено до складу Науково-консультативної ради при Голові Верховної Ради України

Декана ФМВ Юрія Волошина включено до складу Науково-консультативної ради при Голові Верховної Ради України

Декана Факультету міжнародних відносин Юрія Волошина включено до складу Науково-консультативної ради при Голові Верховної Ради України, метою якої є підвищення якості законодавства та відновлення суспільної довіри до законодавчої влади.

Юрій Волошин разом з іншими авторитетними науковцями та висококваліфікованими фахівцями у сфері права допомагатимуть в розробці важливих законопроєктів, напрацьовуватимуть концепцію розвитку законодавства та його галузей, займатимуться кодифікацією, моніторингом за результатами законодавчої діяльності.

Основними завданнями Науково-консультативної ради є: підготовка пропозицій щодо розвитку пріоритетних напрямів діяльності Верховної Ради України; вивчення проблемних питань щодо застосування норм права, які виникають під час реалізації ухвалених Верховною Радою України нормативно-правових актів; науковий супровід законопроєктної роботи.

Включення декана факультету до складу Науково-консультативної ради при Голові Верховної Ради України свідчить про визнання високих наукових та практичних здобутків Юрія Волошина як вченого конституціоналіста та юриста-міжнародника. А його участь у роботі Ради сприятиме залученню майбутніх фахівців з міжнародного права, що зможуть застосувати свої теоретичні знання на практиці.

Залишити відповідь