English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Вітаємо переможців інтелектуального квесту до Дня науки на факультеті міжнародних відносин НАУ

Вітаємо переможців інтелектуального квесту до Дня науки на факультеті міжнародних відносин НАУ

На факультеті міжнародних відносин НАУ пройшов інтелектуальний квест з нагоди Дня науки. Умови були оголошені на сайті факультету, телеграм-каналі та на офіційній сторінці в Інстаграм.

У рамках квесту необхідно було розгадати зашифровану фразу та продовжити її. До пошуку істини долучилося 25 молодих науковців.
Всі відповіді буди ґрунтовними, цікавими та неординарним. За результатами, шляхом сліпого голосування, комісія визначила переможців.

Заслужене перше місце розділили між собою студентка 2-го курсу, спеціальності «Міжнародні відносини, інформація та регіональні студії» Владислава Кушнір та студентка 3-го курсу, спеціальності «Міжнародні економічні відносини» Ірина Пестерук. Вітаємо дівчат із перемогою та даруємо енциклопедичне видання.

Друге місце посів студент 4-го курсу, спеціальності «Міжнародне право» Мирослав Мельниченко, робота якого вразила оригінальністю та широтою мислення.

Третє місце виборола студентка 1-го курсу, спеціальності «Журналістика» Анастасія Закомолдіна, робота якої увінчана позитивністю свого погляду. Призери будуть нагороджені НАУподарунками.

Крім того, чудовими та вкрай цікавими виявилися думки студента 4-го курсу, спеціальності «Туризм» Віталія Ліценка, студента 3-го курсу, спеціальності «Міжнародне право» Ярослава Мазура та студентки 4-го курсу, спеціальності «Туризм» Олександри Чабан. Ці студенти також будуть нагороджені заохочувальними пам’ятними призами.

Факульет пишається своїми студентами, вітає переможців, дякує усім, хто долучився та бажає усім студентам, молодим науковцям, науковцям із солідним «багажем» невичерпного творчого натхнення у пошуку істини на обріях наукових здобутків! І не забувати, що істина здобувається тяжкою працею науковців, а саме …
З Днем науки!

Залишити відповідь