English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Візит до Київської гімназії східних мов №1

Візит до Київської гімназії східних мов №1

Декан Факультету міжнародних відносин Юрій Волошин відвідав Київську гімназію східних мов №1.
Під час зустрічі з директором гімназії Оксаною Проскурою Юрій Волошин обговорив можливості подальшої співпраці, зокрема, щодо методичної допомоги середньому навчальному закладу у проведенні лекцій, бесід, консультацій, виступів перед школярами та їх батьками з метою профорієнтації; спільної організації та участі у майстер-класах, конференціях, симпозіумах, семінарів тощо.
Сторони також обговорили перспективи спільної підготовки українських сходознавців на базі дипломатичної школи Київської гімназії східних мов №1 та Факультету міжнародних відносин.
Також декан Юрій Волошин зустрівся зі старшокласниками гімназії, він розповів про діяльність та структуру факультету, можливості вивчення іноземних мов  та поінформував про ліцензовані спеціальності та освітньо-професійні програми за якими здійснюється навчання на факультеті.
Подальша співпраця Факультету міжнародних відносин з Київською гімназією східних мов №1 допоможе удосконалити систему безперервної освіти та зміцнить зв’язки середньої і вищої шкіл.

Залишити відповідь