English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Відбулось засідання старостату Факультету міжнародних відносин

Відбулось засідання старостату Факультету міжнародних відносин

Відновлення освітнього процесу в умовах правового режиму воєнного стану обговорив декан Факультету міжнародних відносин Юрій Волошин під час онлайн-зустрічі зі старостами всіх курсів спеціальностей  факультету. У зустрічі також взяли участь заступники декана та завідувачі кафедр.

Декан Юрій Волошин зазначив, що факультет готовий розпочати освітній процес з 4 квітня 2022 року відповідно до Наказу ректора № 250/02/од від 28.03.2022 року. Закінчення навчального року та проведення семестрових і підсумкових атестацій відбудеться до 30 червня 2022 року. Заняття будуть проводитись дистанційно у синхронному та асинхронному форматі. Навчальне навантаження буде виконано у повному обсязі.

За результатами опитування здобувачів освіти більшість студентів готові відвідувати заняття в дистанційній формі. Ті студенти, що наразі не можуть долучитися до освітнього процесу, мають змогу написати заяву щодо індивідуального графіку навчання та проходження контрольних заходів у цьому навчальному семестрі у відповідності до пункту 3.7. Наказу ректора № 250/02/од від 28.03.2022 року.

Старостам груп розповіли про порядок подання та захисту курсових та дипломних проєктів. Здобувачі вищої освіти відповідно до графіка навчального процесу в асинхронному режимі пишуть курсові та дипломні роботи. Захист дипломних робіт та написання кваліфікаційних іспитів відбудеться дистанційно. Також окремо обговорили питання проведення практик для студентів всіх курсів та можливість оформлення академічної відпустки.

 

Залишити відповідь