English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

ФМВ розпочав співпрацю з дослідницькою компанією NOKs fishes

ФМВ розпочав співпрацю з дослідницькою компанією NOKs fishes
Декан Факультету міжнародних відносин Юрій Волошин провів робочу зустріч з медіааналітиком, фахівцем з комунікаційної політики, директором дослідницької компанії NOKs fishes Олегом Кононенком. Також у зустрічі взяла участь провідний науковий співробітник Інституту політичних і етнонаціональних досліджень ім. І.Ф. Кураса НАН України Наталія Кононенко.
Сторони обговорили можливі напрями співпраці ФМВ і компанії NOKs fishes, зокрема, створення Центру медіадосліджень, реалізацію спільних науково-дослідних проєктів та грантових програм, проведення тренінгів фахівцями-практиками та експертами компанії.
Під час зустрічі Юрій Волошин та Олег Кононенко домовились про стажування студентів для набуття навичок і досвіду здійснення медіадосліджень та медіамоніторингу за допомогою передових інструментів.
В межах угоди про співпрацю компанія NOKs fishes передасть для використання в наукових цілях моніторингову систему новин, що здатна виконувати автоматичний контент-аналіз та має 10-річний архів ЗМІ. Аналіз медіа в тому вигляді, який пропонує NOKs fishes для студентів та аспірантів факультету, це ключ до розуміння методів й інструментів медіадосліджень в PR (бізнес процеси, політичні процеси, соціальні процеси), специфіки медіадосліджень міжнародних комунікацій, технік консьюмеризації в медіадослідженнях, реальних процесів, які відбуваються в бізнесі загалом.

Залишити відповідь