English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Декан ФМВ зустрівся з Надзвичайним та Повноважним Послом України в Польщі

Декан ФМВ зустрівся з Надзвичайним та Повноважним Послом України в Польщі

Декан Факультету міжнародних відносин Юрій Волошин провів робочу зустріч з Надзвичайним та Повноважним Послом України в Польщі Василем Зваричем.

Сторони обговорили перспективи розвитку двосторонньої співпраці Факультету міжнародних відносин НАУ та Посольства України в Польщі, а також налагодження співробітництва ФМВ з закладами вищої освіти Польщі в галузі освіти та культури.

Надзвичайний та Повноважний Посол України в Польщі Василь Зварич зазначив, що сприятиме налагодженню комунікацій та розширенню співпраці ФМВ з польськими університетами щодо проведення спільних наукових досліджень та запровадження програм академічної мобільності.
Василь Зварич підтримав вивчення на ФМВ польської мови як другої іноземної та підкреслив, що це важливо для кращої інтеграції студентів факультету в освітнє середовище Польщі.

За результатами зустрічі сторони домовились про стажування студентів ФМВ на базі Посольства та Консульств в Гданську, Любліні та Варшаві. Також заплановано проведення онлайн-зустрічі Надзвичайного та Повноважного Посла України в Польщі зі студентами та викладачами Факультету міжнародних відносин.

Залишити відповідь