English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Відбулась зустріч студентів та викладачів ФМВ з директором Дипломатичної академії України

Відбулась зустріч студентів та викладачів ФМВ з директором Дипломатичної академії України

Студенти та викладачі Факультету міжнародних відносин зустрілись з директором Дипломатичної академії України імені Геннадія Удовенка при Міністерстві закордонних справ України Геннадієм Надоленком.

Геннадій Надоленко познайомив з роботою Академії з підготовки дипломатичних кадрів для реалізації зовнішньої стратегії національного розвитку. Велика увага була приділена можливостям карʼєрного зростання для студентів, особливо, що навчаються в магістратурі, і які зможуть подати свої кандидатури для проходження практики в Дипломатичній академії, а згодом і працевлаштуватися.

Директор Дипломатичної академії України розказав студентам кафедри міжнародних економічних відносин і бізнесу ФМВ про те, як змінюється українська дипломатія під час війни та які знання необхідні сучасним дипломатам для роботи у системі Міністерства закордонних справ.

За результатами зустрічі заплановано створення спільного соціального проєкту в ютубі з дипломатичного протоколу та етикету з залученням студентів та професорки кафедри міжнародних економічних відносин і бізнесу ФМВ Наталії Татаренко.

Поглиблення співпраці між Дипломатичною академією і Факультетом міжнародних відносин є взаємовигідним й актуальним в умовах зовнішніх загроз та створює перспективу для підвищення якості підготовки дипломатичних кадрів в Україні.

Залишити відповідь