English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Зустріч декана ФМВ з завідувачем відділення безпеки та оборони Малої академії наук України

Зустріч декана ФМВ з завідувачем відділення безпеки та оборони Малої академії наук України

05.10.2024

Декан Факультету міжнародних відносин Юрій Волошин зустрівся з завідувачем відділення безпеки та оборони Малої академії наук України Валентином Протопоповим. До зустрічі долучився викладач кафедри журналістики ФМВ, керівник секції «Інформаційна безпека» МАН Володимир Бірюков.

Під час зустрічі учасники обговорили ряд перспективних ідей для подальшої співпраці, спрямованої на зміцнення інформаційної безпеки в Україні.

Юрій Волошин підкреслив важливість інтеграції наукових досліджень учасників Малої академії наук України у практичну діяльність, а Валентин Протопопов висловив готовність до активної співпраці в цій галузі.

Факультет може забезпечити ресурси та експертизу для спільних наукових проєктів, що дозволить учням МАН залучатися до актуальних досліджень у сфері міжнародних відносин та безпеки; організовувати національні конкурси, конгреси та симпозіуми, де учні МАН матимуть можливість презентувати свої наукові роботи, а викладачі факультету можуть виступати менторами для учнів МАН, допомагаючи у розвитку дослідницьких навичок та наукового мислення.

Ця зустріч стала важливим кроком у розвитку партнерства між академічними установами та сприятиме підвищенню рівня освіти та досліджень у сфері безпеки.

 

Залишити відповідь