English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Студенти та викладачі ФМВ взяли участь у міжнародній англомовній онлайн-дискусії «Тенденції голосування в Латинській Америці та Мексиці»

Студенти та викладачі ФМВ взяли участь у міжнародній англомовній онлайн-дискусії «Тенденції голосування в Латинській Америці та Мексиці»

Студенти Факультету міжнародних відносин разом з викладачкою кафедри іноземних мов та перекладу Тетяною Скирдою взяли участь в онлайн-дискусії «Тенденції голосування в Латинській Америці та Мексиці: дискусія про покарання при голосуванні» в рамках проєкту «Адвокація України на Глобальному Півдні через співпрацю між аналітичними центрами».

Організатори заходу – Школа політичної аналітики НаУКМА та Фонд «Демократичні ініціативи ім. Ілька Кучеріва» у партнерстві з мексиканським аналітичним центром COMEXI за підтримки Міжнародного Фонду «Відродження». Мови заходу – англійська та іспанська.

Головним спікером виступив професор Автономного технологічного інституту Мексики (ITAM), політичний аналітик Луїс Естрада Страффон. Він розповів про особливості виборчих трендів в Латинській Америці. Зокрема, спікер поділився своїми думками напередодні виборів у Мексиці, що відбудуться у червні 2024 року.

Надзвичайний і Повноважний Посол Володимир Лакомов виступив з доповіддю про ліві та праві тенденції політичного розвитку в країнах Латинської Америки та врахування їх у процесі розбудови відносин України з країнами регіону.

До обговорення долучилися: Спеціальний представник МЗС України в Латинській Америці та Карибському басейні Руслан Спірін, Надзвичайний та Повноважний Посол України в Мексиці Оксана Драмарецька, науковий директор Фонду «Демократичні ініціативи ім. Ілька Кучеріва» Олексій Гарань та інші представники експертного середовища.

Участь у заході була корисною для студентів ФМВ, які цікавляться Латинською Америкою, поєднавши використання студентами ФМВ англійської та іспанської мови й формування у них технік міжкультурної взаємодії для побудови міцних і продуктивних міжнародних зв’язків у своїй майбутній професійній діяльності.

Залишити відповідь