English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

НАУ відвідав відомий правник і політик, Заслужений юрист України Олексій Резніков

НАУ відвідав відомий правник і політик, Заслужений юрист України Олексій Резніков

До Національного авіаційного університету завітав відомий український державний діяч, Заслужений юрист України Олексій Резніков, який має значний досвід роботи на високих посадах: міністра оборони (2021-2023), віцепрем’єр-міністра — міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України (2020-2021), заступника голови Київської міської адміністрації (2016-2018), секретаря Київської міської ради (2014-2015).

Гостя зустрічали голова комісії з реорганізації НАУ, в.о. ректора Володимир Шульга та декан Факультету міжнародних відносин Юрій Волошин. Олексію Резнікову розповіли про освітньо-наукову та міжнародну діяльність університету, ознайомили з матеріально-технічною і навчальною базою. Сторони обговорили можливі шляхи співпраці щодо подальшого розвитку НАУ/КАІ та повоєнного відновлення авіаційної галузі.

Також Заслужений юрист України відвідав Факультет міжнародних відносин та дізнався про пріоритетні напрями роботи науково-педагогічного колективу і студентів, зокрема про міжнародну співпрацю з закладами освіти, можливості дуальної освіти, наукові дослідження та заходи.

Залишити відповідь