English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

ФМВ продовжує співпрацю з навчальним закладом «Перші Київські державні курси іноземних мов»

ФМВ продовжує співпрацю з навчальним закладом «Перші Київські державні курси іноземних мов»
Декан Факультету міжнародних відносин Юрій Волошин провів робочу зустріч з Генеральним директором навчального закладу «Перші Київські державні курси іноземних мов» Ксенією Андреєвою. До зустрічі долучилася завідувачка кафедри іноземних мов та перекладу Наталія Гончаренко-Закревська.
Сторони обговорили подальші напрями співпраці, зокрема,  щодо всебічного сприяння підвищенню рівня іншомовної комунікативної компетентності здобувачів і науково-педагогічних працівників університету з метою поширення науково-інноваційних здобутків України на міжнародному рівні. Також обговорено умови організації й проведення кваліфікаційних екзаменів з іноземної мови (англійська, німецька, французька, іспанська, італійська і польська) рівнів А1 – С2 для слухачів Центру іноземних мов.
За результатами зустрічі підписано Угоду про співробітництво, що передбачає реалізацію спільних проєктів, науково-практичних заходів, обмін інформацією і досвідом в межах відповідних функцій і повноважень. Також передбачено підвищення кваліфікації науково-педагогічним складом навчальних закладів та здійснення практичної діяльності у сфері забезпечення підготовки здобувачів вищої освіти Факультету міжнародних відносин.

Залишити відповідь