English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Студентка ФМВ – переможниця конкурсу «Нащадки Кобзаря»

Студентка ФМВ – переможниця конкурсу «Нащадки Кобзаря»

Магістрантка кафедри міжнародного туризму та країнознавства ФМВ Марина Яковчук отримала першу премію на Всеукраїнському багатожанровому патріотичному конкурсі мистецтв «Нащадки Кобзаря».

У конкурсі взяли участь понад 800 студентів та школярів з усієї України, які змагалися  у номінаціях «Вокал», «Інструментальний жанр», «Кіномистецтво», «Образотворча майстерність», «Освіта», «Хореографія» та «Художнє читання». До складу журі увійшли: письменниця Світлана Гресь; керівниця літературно-драматургічної частини Житомирського академічного українського музично-драматичного театру ім. Івана Кочерги Ніна Рябенко; засновник та хореограф команди BORSCH Crew Андрій Борисевич, доцент кафедри образотворчого мистецтва Волинського національного університету імені Лесі Українки Олександра Панфілова та інші.

Марина Яковчук перемогла у номінації «Художнє читання», участь в якому взяли понад 300 школярів та студентів. Наша студентка прочитала вірш Тараса Шевченка «Мені однаково» (творчий керівник – доцент кафедри міжнародного туризму та країнознавства ФМВ Світлана Мархонос).

Вітаємо студентку та її творчого керівника з перемогою!

Залишити відповідь