English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Студенти ФМВ вибороли 3 місце на міжнародному EquaAIlty Hackathon

Студенти ФМВ вибороли 3 місце на міжнародному EquaAIlty Hackathon
Студенти Факультету міжнародних відносин взяли участь у міжнародному EquaAIlty Hackathon, організованому Talents on AI Foundation за підтримки Міністерства закордонних справ України, Представництва ООН в Україні та Української національної комісії з питань освіти, науки і культури при UNESCO.
Головна ідея заходу: розробка прототипів програм та no-code рішень за допомогою нейромереж та штучного інтелекту, які підсилять роботу у сфері захисту прав людини та рівності.
Проєкт «ADVOKATO», який розробили студенти ФМВ, зміг вразити суддів та зайняти 3 місце. «ADVOKATO» — це юридичний консультант на базі штучного інтелекту, який допомагає юристам та клієнтам знаходити оптимальні рішення для їх юридичних питань. Це сучасний та зручний інструмент, який допомагає юристам та клієнтам знаходити оптимальні рішення для їх юридичних питань.
Експерти високо оцінили проєкт «ADVOKATO», відзначивши його інноваційність та потенціал для розв’язання важливих проблем.
Перемога на міжнародному EquaAIlty Hackathon є значним досягненням для студентів. Цей успіх є свідченням того, що студенти Факультету міжнародних відносин мають високий рівень підготовки та можуть успішно конкурувати з іншими досвідченими учасниками.

Залишити відповідь