English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Співпраця Національного авіаційного університету та Київської гімназії східних мов №1

Співпраця Національного авіаційного університету  та Київської гімназії східних мов №1
Відбулася робоча зустріч ректора М. Луцького і директора Київської гімназії східних мов №1 О. Проскури за участі декана факультету міжнародних відносин НАУ Ю. Волошина.
Під час зустрічі були розглянуті питання удосконалення системи безперервної освіти та зв’язків середньої і вищої школи. Серед нагальних питань: участь у  роботі дипломатичної школи Київської гімназії східних мов №1, що діє у рамках угоди гімназії та Міністерства закордонних справ України; методична допомога середньому навчальному закладу у проведені лекцій, бесід, консультацій, виступів перед школярами та їх батьками з метою профорієнтації тощо. Під час зустрічі було обговорено умови підписання угоди про співпрацю.
Досягнуто домовленості, підписати угоду про співпрацю між Національним авіаційним університетом і Київською гімназією східних мов №1 у серпні 2021 р. і приурочити цю видатну подію до 30-річчя Незалежності України та 85-річчя існування Київської гімназії східних мов №1. Урочиста церемонія підписання угоди про співпрацю відбудеться за участі міжнародних партнерів Київської гімназії східних мов №1.

Залишити відповідь