English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Розпочато реєстрацію на ЄВІ/ЄФВВ

Розпочато реєстрацію на ЄВІ/ЄФВВ

З 9:00 12 травня 2020 р. розпочинається реєстрації вступників на навчання за освітнім ступенем магістр для складання ЄВІ/ЄФВВ і триватиме до 18:00 05 червня 2020 року.

Вступник у терміни, відведені для реєстрації, має надіслати на офіційну електронну адресу відбіркової комісії факультету міжнародних відносин  fmv.pk@npp.nau.edu.ua скановані копії  необхідних документів.

Відбіркова комісія факультету на підставі отриманих сканкопій (фотокопій) здійснює перевірку документів та реєстрацію вступника для проходження ЄВІ/ЄФВВ.

Звертаємо увагу, що реєстрації на ЄВІ/ЄФВВ вступників на навчання для здобуття ступеня магістра на основі ступеня вищої освіти (освітньо- кваліфікаційного рівня), здобутого за іншою спеціальністю (напрямом підготовки), передувало складання додаткових фахових вступних випробувань. Водночас, з 16 січня 2020 року набрав чинності Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо вдосконалення освітньої діяльності у сфері вищої освіти», яким внесено зміни до Закону України «Про вищу освіту», зокрема, в частині скасування обов’язкового складання додаткових фахових вступних випробувань для вступників, які вступають на навчання для здобуття ступеня магістра на основі ступеня вищої освіти (освітньо-кваліфікаційного рівня), здобутого за іншою спеціальністю (напрямом підготовки).

Таким чином  проведення додаткових фахових вступних випробувань при вступі до магістратури Національного авіаційного університету.

Реєстрація на ЄВІ/ЄФВВ на денну та заочну форми навчання буде здійснюватися на факультеті

Залишити відповідь