English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Робочий візит декана Факультету міжнародних відносин Ю. Волошина в Албанію

Робочий візит декана Факультету міжнародних відносин Ю. Волошина в Албанію

На запрошення Президента Середземноморського університету Албанії, депутата парламенту Республіки Албанія, академіка Анастасіоса Ангеліса декан Факультету міжнародних відносин Ю. Волошина відвідав з робочим візитом Албанію.

У рамках візиту відбулося обговорення основних положень угоди про співпрацю між Факультетом міжнародних відносин Національного авіаційного університету та Середземноморським університетом Албанії. Ректор Середземноморського університету Адріан Чівічі закріпив своїм підписом попередні домовленості про напрями співпраці, а саме: обмін викладачами та студентами у рамках спільних навчальних програм; організацію та реалізацію спільних дослідницьких проектів та взаємний обмін інформацією та результатами досліджень; співпрацю студентів та студентських організацій у галузі академічної, культурної та спортивної діяльності; організація та участь у наукових та експертних нарадах, конференціях, симпозіумах; організацію взаємних тренінгів, вебінарів, семінарів та інші форми співпраці.

Під час робочої поїздки  відбулася зустріч Ю. Волошина з першим надзвичайним повноваженим послом України в Албанії В. Шкуровим, у результаті якої була досягнута домовленість про організацію практики та стажування для студентів ФМВ НАУ на базі створеного Посольства України в Республіці Албанія.

Залишити відповідь