English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Професор кафедри міжнародного та європейського права ФМВ – виконавець проєкту Еразмус+ «Інтеграція перспективної екосистеми кібербезпеки ЄС в Україні»

Професор кафедри міжнародного та європейського права ФМВ – виконавець проєкту Еразмус+ «Інтеграція перспективної екосистеми кібербезпеки ЄС в Україні»

Професор кафедри міжнародного та європейського права ФМВ Андрій Пазюк став виконавцем проєкту Еразмус+ модуль Жан Моне «Інтеграція перспективної екосистеми кібербезпеки ЄС в Україні».

Основною метою проєкту є популяризація та поширення європейського досвіду для ефективної інтеграції перспективної екосистеми кібербезпеки в Україні через активну інформаційно-просвітницьку роботу на інституційному та національному рівнях із залученням представників усіх зацікавлених сторін від бізнесу до державних секторів. Координатор проєкту – професорка кафедри інфокомунікаційної інженерії ім. В.В. Поповського ХНУРЕ Марина Євдокименко.

Проєкт триватиме 3 роки протягом яких відбуватиметься вивчення рамок ЄС, актів, регламентів, директив, політик щодо кібербезпеки, штучного інтелекту та великих даних для підготовки посібника ЄС з кібербезпеки та розповсюдження його серед усіх зацікавлених сторін. Планується розробка та проведення курсів на основі досвіду ЄС у сфері кібербезпеки та для поширення знань про екосистему кібербезпеки ЄС серед суспільства та інтеграції в освітній процес українських ЗВО.

Також будуть проводитися семінари та круглі столи для просування та поширення європейського досвіду для ефективної інтеграції перспективної екосистеми кібербезпеки в Україні та сприяння діалогу між науковим світом, державним і приватним секторами.

Залишити відповідь