English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Продовжується співпраця ФМВ з Канда інститутом іноземних мов (Японія)

Продовжується співпраця ФМВ з Канда інститутом іноземних мов (Японія)

На Факультеті міжнародних відносин за участі та підтримки Kanda Center for Online Intercultural Exchange Program відбувся англомовний міжнародний захід з викладачами кафедри іноземних мов та перекладу.

Форма проведення офіційного заходу була у вигляді міжнародної онлайн-зустрічі, організатором якої був Кірен Джуліан, директор освітньої установи Kanda Institute of Foreign Languages/Канда інституту іноземних мов, Японія (м. Токіо) та модератором Наталія Василишина, професор кафедри іноземних мов та перекладу Факультету міжнародних відносин НАУ.

За результатами зустрічі між Факультетом міжнародних відносин та Канда інститутом іноземних мов були визначені напрями подальшої міжнародної співпраці на 2023 – 2024 н.р., зокрема: проведення 5-ти тренінгових сесій англійською мовою наступного навчального семестру. Також для студентів зацікавлених виключно в спілкуванні японською мовою надаватимуться можливості організації додаткових тренінгів.

У рамках майбутніх тренінгів було запропоновано зосередитися на таких темах, як життя в Японії, уявлення про японську систему освіти, дискусій про спорт та культурну спадщину України;м можливість включення коротких змістовних лекцій англійською мовою викладачів двох освітніх установ під час онлайн-сесій.

Окрім цього, сторони домовились про створення групових проєктів, над якими студенти могли б співпрацювати онлайн і офлайн; можливість співпраці у дослідницьких роботах, заснованих на результатах і ідеях, отриманих у програмі міжнародного обміну Online Intercultural Exchange Program з метою висвітлення переваг та позитивного впливу таких програм на культурне сприйняття студентів і міжнародне співробітництво.

Залишити відповідь