English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Представниці Факультету міжнародних відносин виступили на Міжнародній науковій конференції «ХХVI Сходознавчі Читання А. Кримського»

Представниці Факультету міжнародних відносин виступили на Міжнародній науковій конференції «ХХVI Сходознавчі Читання А. Кримського»

Представниці Факультету міжнародних відносин взяли участь у Міжнародній науковій конференції «ХХVI Сходознавчі Читання А. Кримського».

Професорка кафедри іноземних мов та перекладу Наталія Василишина та професорка кафедри міжнародних економічних відносин і бізнесу Катерина Сидоренко виступили з англомовною доповіддю «Tremendous Impact of Muslim Culture on the Higher Education in Turkish Republic».

Загалом робота секцій конференції була присвячена таким напрямам, як: історія та культура держав і народів Євразійського степу; історія та культура країн Близького та Середнього Сходу; історія та культура країн Азійсько-Тихоокеанського регіону; історія та культура країн Південної та Південно-Східної Азії; Стародавній Схід; Крим: історія, культура, сучасність; Юдаїка; релігії та філософські вчення Сходу; східні мови та літератури; сучасний Схід; міноритарні спільноти Сходу в Україні; східні пам’ятки в Україні; спадщина українського сходознавства, історія сходознавчих установ в Україні. Представниці ФМВ долучилися до наукових обговорень та дискусій, як україномовних, так і англомовних.

Залишити відповідь