English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

На ФМВ проведено міжнародну науково-практичну конференцію «Сучасні міжнародні відносини: актуальні проблеми теорії і практики»

На ФМВ проведено міжнародну науково-практичну конференцію «Сучасні міжнародні відносини: актуальні проблеми теорії і практики»

На Факультеті міжнародних відносин відбулася міжнародна науково-практична конференція «Сучасні міжнародні відносини: актуальні проблеми теорії і практики-2024». Голова оргкомітету конференції – декан ФМВ Юрій Волошин; модератори: заступник декана з наукової та міжнародної роботи Марина Стригуль та професор кафедри іноземних мов та перекладу Наталія Василишина.

Співорганізаторами міжнародної конференції виступили: Міжнародна Академія Прикладних Наук в Ломжі (Польща); Рада директорів Європейської організації публічного права (Греція); Гданський університет (Польща); Вільнюський університет (Литва); Політехнічний інститут Лейрії (Португалія); Середземноморський університет (Албанія); Університет Бразиліа (Бразилія); Естонська школа дипломатії (Естонія) та Вища школа бізнесу і наук про здоров’я  (Польща).

З вітальними словами до учасників наукового заходу звернулися ректор Міжнародної Академії Прикладних Наук в Ломжі (Польща) Іренеуш Жуховський та спеціаліст відділу профорієнтації та міжнародної співпраці Міжнародної Академії Прикладних Наук в Ломжі Зоя Шарлович.

У роботі конференції взяли участь 140 учасників: науково-педагогічних працівників, науковців, здобувачів вищої освіти та молодих вчених. Доповіді учасників торкнулися актуальних для суспільства тем – розкриттю проблем теорії і практики міжнародних відносин, міжнародного права, міжнародних економічних відносин і  бізнесу, міжнародного туризму та країнознавства, іноземних мов і перекладу, журналістики, реклами, зв`язків з  громадськістю, комп’ютерних та мультимедійних технологій, соціології та політології.

Дякуємо учасникам конференції за активну участь, обмін досвідом, новими напрацюваннями і ознайомлення з сучасними тенденціями та практикою проблем в галузі міжнародних відносин.

Бажаємо творчих успіхів та подальших наукових здобутків!

Залишити відповідь