English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

На ФМВ відбулась зустріч з Головою маркетингу та комунікації Міністерства цифрової трансформації України Аліною Торнагі

На ФМВ відбулась зустріч з Головою маркетингу та комунікації Міністерства цифрової трансформації України Аліною Торнагі

Голова маркетингу та комунікації Міністерства цифрової трансформації України та проєкту «Дія» Аліна Торнагі зустрілась зі студентами та викладачами Факультету міжнародних відносин.

Представляючи гостю, декан Юрій Волошин наголосив на важливості таких зустрічей  для  здобуття студентами нових знань та зазначив, що досягнуто домовленостей про подальшу співпрацю ФМВ з Аліною Торнагі та Міністерством цифрової трансформації України.

Спікерка розповіла про стратегію побудови ефективної комунікації на різних соціальних платформах, важливість взаємодії з громадськістю та ознайомила з роботою застосунку «Дія», його функціоналом, послугами, адаптацією до вимог аудиторії та сучасності.

Аліна Торнагі зазначила, що на сьогодні соціальні мережі відіграють важливу роль у комунікаційній стратегії та є потужним способом спілкування та поширення інформації, який може ефективно працювати на боці журналістів, влади та суспільства. Вона зауважила, що на сьогодні для будь-якої організації є важливим оприлюднення контенту на різних платформах, робота з коментарями та проведення опитувань, за допомогою яких можна аналізувати потреби суспільства та отримувати фідбек від користувачів.

Спікерка розповіла про створення додатка «Дія»,  команду, яка працює над ним та про систему захисту особистих даних користувачів. Аліна Торнагі поділилася інноваційними задумами щодо подальшої роботи додатка та розказала як команда використовує соціальні мережі для розвитку застосунку. Вона зазначила, що «Дія»  – це про комунікацію суспільства з державою у зручний та зрозумілий для громадян спосіб завдяки можливостям сучасних соціальних мереж.

Аліна Торнагі також  поділилася особистим досвідом та тим, як проблему можна перетворити на поштовх для розвитку та інновацій. Після зустрічі студенти  та викладачі мали можливість поставити запитання спікерці та поговорити про подальшу диджиталізацію України.

Залишити відповідь