English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

На кафедрі журналістики ФМВ обговорили ОПП «Журналістика» для магістрантів

На кафедрі журналістики ФМВ обговорили ОПП  «Журналістика» для магістрантів

На засіданні кафедри журналістики ФМВ НАУ пройшло обговорення проєкту освітньо-професійної програми спеціальності «Журналістика» другого (магістерського) рівня вищої освіти. До заходу долучилися члени кафедри, стейкхолдери та здобувачі вищої освіти.
Засідання кафедри відкрив завідувач кафедри, доцент В’ячеслав Васильченко. Про роботу над проєктом ОПП та нагальні завдання доповіла гарант освітньої програми, доцент кафедри Олена Мельникова-Курганова.
Стейколдерів представила медіаекспертка, членкиня правління Національної асоціації медіа, членкиня Комісії з журналістської етики Тетяна Лебедєва: «Враховуючи спеціалізацію університету, можна стверджувати: чим більше нішевих журналістів, тим краще». Своєю чергою, шеф-редакторка телеканалу для українців в Польщі UA24.TV Анастасія Карташева додала, що підготовка журналістів на кафедрі журналістики проходить на високому рівні і проєкт ОПП відповідає вимогам часу.
Магістрантка Богдана Макалюк виділила важливі навички, набуті під час першого семестру, підкреслила актуальність та важливість деяких дисциплін та позитивно прокоментувала проєкт освітньої програми. В.о. голови Студентської ради Факультету міжнародних відносин Анастасія Лич ознайомилися з проєктом ОПП та підкреслила всебічну підготовку майбутніх випускників. До обговорення долучилися викладачі кафедри журналістики та запропонували свої пропозиції щодо вдосконалення проєкту ОПП.

Залишити відповідь