English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Майстер-клас від журналіста Володимира Бірюкова

Майстер-клас від журналіста Володимира Бірюкова

Майстер-клас для студентів спеціальності «Журналістика» та «Реклама і зв’язки з громадськістю» провів журналіст, теле- та радіо- ведучий, автор музичних програм, випускник кафедри журналістики ФМВ Володимир Бірюков.
Студенти дізналися, яким був шлях Володимира до зірки медійного цеху, почули поради щодо роботи журналіста у жанрі інтерв’ю, вміння знаходити спільну мову зі світовими зірками шоу- бізнесу, специфіку роботи журналіста у прямих ефірах, а також про те, що робити, якщо відчуваєш емоційне спустошення. Після виступу відбулася жваве обговорення, студенти активно ставили питання, жодне з яких не залишилося поза увагою гостя.
Володимир Бірюков – випускник кафедри журналістики Факультету міжнародних відносин, журналіст, теле- та радіо ведучий, автор музичних програм продакшн-студії FM-TV, ведучий україномовного «хіт-параду FM-TV» на телеканалі ZIK, «Паті Z FM-TV», спецвипусків «Кухня Євробачення». Минулого року Володимир став ведучим онлайн-проєкту СТБ «Щоденники Євробачення». Це серія позаефірних ексклюзивних відео – гострих інтерв’ю з учасниками Національного відбору та оглядів репетицій прямих ефірів.
Водночас Володимир працює й на письменницькій ниві, він – автор книги «Історія (НЕ)відомого журналіста» – збірки короткої прози, до якої ввійшли цікаві, барвисті історії про роботу журналіста.

Залишити відповідь