English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Запрошений професор Гданського університету прочитає курс лекцій з навчальної дисципліни «Міжнародне фінансове право»

Запрошений професор Гданського університету прочитає курс лекцій з навчальної дисципліни «Міжнародне фінансове право»

Вченими Радами Факультету міжнародних відносин та Національного авіаційного університету кандидату юридичних наук, професору Гданського університету Едварду Юхневічюсу було присвоєно статус «Запрошений професор».  Едвард Юхневічюс буде читати курс лекцій англійською мовою в межах навчальної дисципліни «Міжнародне фінансове право».

Варто зазначити, що Едвард Юхневічюс має вагомі досягнення у професійній сфері, зокрема є:  заступником декана з питань міжнародної співпраці з університетами Центральної та Східної країн Європи; запрошеним викладачем Океанського університету права (Китай), Каспійського університету (Казахстан), Європейського гуманітарного університету (Литва), Universitas Airlangga (Індонезія), Сплітського університету (Хорватія), Ocean University of Law (Китай), університету Вест-Індії (Барбадос), західного університету (Австралія), університету Масарика (Чеська Республіка);  головою секції на конференції: Піднесення Азії в глобальній історії та перспективі: глобальні кризи, наслідки та  перспективи для Азії та світу (Париж); співорганізатором Всесвітньої школи «Право та етика штучного інтелекту» та організатором International PHD days University of Gdansk.

Наукове портфоліо Едварда Юхневічюса,  канд.юрид.наук, професора Гданського університету включає понад 90 науково-методичних праць. Високий професіоналізм Едварда Юхневічюса знаходить своє підтвердження численними науковими працями у провідних закордонних видання, а також сучасних міжнародних журналах, які індексуються у міжнародних науково-метричних базах  SCOPUS та WEB OF SCIENCE.

Також, професор Гданського університету брав участь у численних закордонних конференціях, є автором 8 розділів та підрозділів закордонних колективних монографій, опублікованих у Гданському університеті за останні 5 років.

Співпраця з Едвардом Юхневічюсом значно посилить навчально-наукову складову Факультету міжнародних відносин, надасть можливість обміну сучасним досвідом та сприятиме розвитку  міжнародних зв’язків між Національним авіаційним університетом та Гданським університетом (Польща).

Теми лекцій спецкурсу «Міжнародне фінансове право»

Інформація про запрошеного професора Едварда Юхневічюса

Залишити відповідь