English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Декан ФМВ підписав Меморандум про співпрацю з Юридичним факультетом Вільнюського університету

Декан ФМВ підписав Меморандум про співпрацю з Юридичним факультетом Вільнюського університету

Декан Факультету міжнародних відносин Юрій Волошин здійснив робочий візит до Юридичного факультету Вільнюського університету (Литва, м. Вільнюс).

Під час зустрічі декана ФМВ Юрія Волошина з деканом Юридичного факультету Вільнюського університету Шинкунасом Гарольдасом йшлося про можливості спільних наукових проєктів, студентського обміну, викладацьких програм та інших форм співпраці між двома університетами.

Сторони обговорили перспективи академічної мобільності, можливості підвищення кваліфікації викладачів та стажування аспірантів ФМВ на Юридичному факультеті Вільнюського університету.

Керівники факультетів домовились про участь студентів Факультету міжнародних відносин в англомовних заходах Юридичного факультету та про отримання подвійних дипломів за магістерською програмою подвійного дипломування «Україно-Європейські правничі студії» за спеціальністю 293 «Міжнародне право».

За результатами зустрічі підписано Меморандум про співпрацю між Факультетом міжнародних відносин та Юридичним факультетом Вільнюського університету.

Залишити відповідь