English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Відбулась онлайн-зустріч з студентами ФМВ – учасниками програми ERASMUS

Відбулась онлайн-зустріч з студентами ФМВ – учасниками програми ERASMUS

Декан Факультету міжнародних відносин Юрій Волошин провів онлайн-зустріч зі студентами факультету,  які будуть навчатися за програмою ERASMUS.

Декан привітав учасників програми та  відзначив, що участь студентів у  ERASMUS є важливим кроком у сприянні міжнародним освітнім можливостям для факультету.

Під час зустрічі обговорили навчання в Гданському університеті, який є партнером ERASMUS програми. Декан пообіцяв і надалі надавати всю необхідну підтримку та допомогу студентам у процесі обміну. Також він звернув увагу на можливість відвідування курсів польської мови на нашому факультеті,  що допоможе підвищити рівень мовної підготовки студентів для кращої адаптації в Польщі під час навчання в Гданському університеті.

Юрій Волошин відповів на питання студентів, що стосувалися навчання та подальшої перспективи розвитку академічної мобільності. Він наголосив, що факультет має намір активно співпрацювати не лише з Гданським університетом, а й створювати нові інтеграційні програми, які будуть розширювати можливості комунікації та роботи з іншими країнами.

Залишити відповідь