English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Відбулась Конференція трудового колективу Факультету міжнародних відносин

Відбулась Конференція трудового колективу  Факультету міжнародних відносин

На Факультеті міжнародних відносин відбулася Конференція трудового колективу, учасниками якої стали  співробітники факультету, представники від Студентської ради та товариства студентів і молодих учених. Основне питання порядку денного – доповідь декана Юрія Волошина «Про діяльність факультету міжнародних відносин у 2020-2021 н.р. та перспективи розвитку».

Під час виступу Юрій Волошин представив змістовний зріз роботи факультету за вказаний період та аналіз навчального, виховного і наукового процесів. Не оминув увагою декан здобутки факультету в освітній, науковій та міжнародній діяльності, а також успіхи студентів і молодих учених ФМВ. Зокрема, Юрій Волошин доповів про проведені відкриті заняття  за участі стейкхолдерів і зарубіжних науковців, роботу зі студентами з формування та розвитку особистості та оновлення матеріально-технічної бази факультету.

Декан факультету окреслив  стратегічний план розвитку факультету у 2021-2022 н.р., визначив головні напрями діяльності, що передбачають підвищення якості освітнього процесу, формування сучасного науково-інноваційного середовища,  розбудову співпраці з міжнародними партнерами  та подякував колективу ФМВ за конструктивну та плідну працю.

Під час Конференції також було розглянуто питання щодо обрання до складу Вченої ради факультету кандидата з-поміж науково-педагогічних працівників ФМВ.

Залишити відповідь