English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Відбулась зустріч декана ФМВ з Надзвичайним і Повноважним Послом України в Литовській Республіці

Відбулась зустріч декана ФМВ з Надзвичайним і Повноважним Послом України в Литовській Республіці

Декан Факультету міжнародних відносин Юрій Волошин провів робочу зустріч з Надзвичайним і Повноважним Послом України в Литовській Республіці Петром Бештою.

Під час зустрічі сторони обговорили перспективи поглиблення та зміцнення співпраці між Факультетом міжнародних відносин НАУ та закладами вищої освіти Литовської Республіки в галузі освіти та культури.

Декан Юрій Волошин розповів про пріоритетні напрями роботи факультету, зокрема, міжнародну співпрацю з закладами освіти, можливість дуальної освіти, наукові дослідження та проведення наукових заходів тощо.

Надзвичайний і Повноважний Посол України в Литовській Республіці Петро Бешта звернув увагу на необхідність поглиблення співпраці між українськими та литовськими університетами щодо проведення спільних наукових досліджень та запровадження програм академічної мобільності. Він запевнив у своїй всебічній підтримці у налагодженні комунікацій у студентському середовищі між країнами.

За результатами зустрічі сторони висловили своє зацікавлення в зміцненні взаємодії між закладами вищої освіти України та Литовської Республіки.

Залишити відповідь